Úvod » DELIKATESY » TĚSTOVINY A RÝŽE » risotto houbové Funghi 275g od Borghini
Risotto ai funghi je krémové italské risoto s chutí po sušených houbách. Lahodné houbové risoto servírujte v hlubokém talíři zjemněné oříškem másla, sypané sýrem Parmigiano Reggiano a jako přípitek podávejte sklenku bílého vína. Věřte, že Risotto ai funghi zanechá ve Vašich ústech luxusní houbovou chuť a vykouzlí na vašem talíři pravou chuť Itálie.
Balení: 275g (3 porce)
Složení: Rýže (původ Itálie), houby shiitake (Lentinula edodes), hřiby (Boletus Edulis) 3%, CELER, cibule, petržel, pórek.
Alergenní informace: Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, sóji, hořčice, sezamu, arašídů, měkkýšů, mléka, siřičitanů.
Skladování: skladujte na chladném suchém a tmavém místě..
Návod na přípravu:
Cibuli nakrájíme na malé kostičky a krátce ji orestujeme na oleji, vsypeme a osmahneme rýži (můžeme zastříknout bílým vínem, které necháme vyvařit) a postupně přiléváme horký zeleninový vývar, průběžně mícháme. Postupně, jak se vývar vyvařuje, doléváme po sběračkách zbytek připraveného vývaru. Celá doba varu je cca 15-16 min. Po uvaření nechte 2-3 min odpočinout, zjemníme oříškem másla a posypeme strouhaným sýrem Parmigiano Reggiano.